A Pilisi Labdarúgó Klub hivatalos honlapja
Get Adobe Flash player

Üdvözöljuk a Pilisi Labdarúgó Klub honlapján!

A Klub legfontosabb eseményei első kézből!

2024. június
h K s c p s v
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Főtámogatóink:
Főtámogatóink:
AEO Global Kft.
AEO Global Kft.
Airport Zrt. Vecsés
Airport Zrt. Vecsés
Backaldrin Hungária Kft.
Backaldrin Hungária Kft.
BDI HUNGARY KFT.
BDI HUNGARY KFT.
DELMAR Morgan Kft.
DELMAR Morgan Kft.
DOFE Kft.
DOFE Kft.
Fotó Princz
Fotó Princz
Földfém Kft.
Földfém Kft.
KIA Zakar
KIA Zakar
JAS Kft.
JAS Kft.
Jenci-féle húsboltok
Jenci-féle húsboltok
LA FIESTA Kft.
LA FIESTA Kft.
MMBF Földgáztároló Zrt.
MMBF Földgáztároló Zrt.
Nádasdi Kft.
Nádasdi Kft.
NNR+DACHSER Kft.
NNR+DACHSER Kft.
OIA GLOBAL Kft.
OIA GLOBAL Kft.
Pilisi Dolina Szövetkezet
Pilisi Dolina Szövetkezet
Vasanfer Kft.
Vasanfer Kft.
ZS+P Autócentrum Kft.
ZS+P Autócentrum Kft.

Az év ezen szakasza az összegzések, értékelések ideje. Labdarúgóink körében sincs ez másképp, fontos pillanat visszatekinteni az elmúlt időszak munkájára, hogy abból tanulva és erőt merítve maximális teljesítményt nyújthassanak majd a tavaszi bajnoki rajtnál.

Első számú csapatunk 32 pontot szerezve a II. helyen telel. Az eddigi 15 lejátszott mérkőzésből felnőtt játékosaink mérlege 10 győzelem, 2 döntetlen, és 3 vereség. Kilenc hazai mérkőzésük egyikén sem tudták elvenni tőlük a három pontot. Felkészülési meccset játszanak majd a Mezőkövesd (NB I.) elsőszámú csapatával, több NB III-as csapattal (BKV-Előre, Dabas FC, IKARUS), illetve a Vasas U19-el.

Halgas Tibor, edző, FN I.: „Amit elterveztem a szezon előtt, és a csapat elé kitűztem célként, azt maximálisan teljesítették a fiúk. A második helyünk és a 38 rúgott gólunk is mutatja, hogy igazi támadó focit játszottunk. A téli felkészülésre az edzőmérkőzések leszervezése megtörtént, komoly NB-s csapatokkal is játszunk, ami mindenképpen siker a klub számára. Fontos feladat továbbá a keret egyben tartása, hogy sikeres csapatunk legyen jövőre.”

Tartalék csapatunk veretlenül vezeti a bajnokságot. Annak ellenére, hogy a fiúk ősszel 12 alkalomból csupán háromszor játszottak hazai pályán, 62 alkalommal találtak kapuba és mindössze 5 gólt kaptak. A Pilis II. játékosainak többsége tagja klubunk frissen alapult futsal csapatának, így a téli futsal bajnokság a felkészülésük részét képzi, ahogy a rájuk váró edzőmérkőzések is.

Patakfalvi György, edző, FN II.: „Nem volt kitűzött cél a bajnokság megnyerése, így az őszi első hellyel mindenképpen elégedettek lehetünk, azonban az edzéslátogatottságon lehetne javítani. Megismerve a bajnokság erejét úgy gondolom, elérhető a bajnoki cím. Büszke vagyok a csapatra, hogy veretlenül és mindössze 5 gólt kapva zártuk az őszi szezont. A téli időszakban szeretnénk minél jobban felkészülni a tavaszi szezonra.”

Ifistáink szintén vezetik a bajnokságot, őket azonban 3 csapat is szorosan követ. A tavalyi mutatók idén sem változtak, a mieink kapták a legkevesebb gólt, és majdnem a legtöbbet lőtték.

Miklósvári János, edző, U19: „Gratulálok a srácoknak az őszi első helyért! Sajnos van hiányérzetem egy-két meccsel kapcsolatban, tavasszal jobb teljesítményt kell majd nyújtanunk. A bajnokság megnyerését tűztük ki nyáron és azt gondolom, jó úton vagyunk, bár nagyon sok van még, de ha minden egyes játékosom akarja a sikert, akkor biztos vagyok benne, hogy nyáron újra a dobogó legfelső fokára állhatunk! Most egy kis pihenő jön, hogy aztán mindenki 100%-kal és újult erővel tudjon belevágni a munkába.”

A 11 csapatos serdűlő bajnokság idén erősen kettészakadt. A mieink a tabella második felében foglalnak helyet. Fiatal csapatunk próbálja elsajátítani a Pilisre jellemző támadófutballt, több gólt rúgtak, mint az 5. helyezett csapat. A támadó futballjuk azonban még nem kompenzálta a kapott gólok mennyiségét. Sokat kell még tanulniuk ahhoz, hogy pár év múlva nekik tapsolhassunk a felnőtt meccs végén.

Lengyel Árpád, edző, U16: „Ambivalens érzéseim vannak az őszi teljesítményünkkel kapcsolatban. Egyrészről sajnos kevés sikeres meccsünk volt, másrészről hétről hétre láttam a fejlődést és az egyre tudatosabb játékot. Pozitív, hogy egyre jobban működik a csapatjátékunk, és hogy a helyezésünkhöz képest sok gólt lőttünk. Örülök, hogy a srácok lelkesek, és partnerek a munkában. A téli időszakban célom, hogy minden téren tovább fejlődjünk, ezt rengeteg edzéssel, minél több teremtornával, és edzőmeccsel szeretném elősegíteni.”

Fiatal női csapatunknak idén sincs könnyű dolga. A lányok 8 mérkőzést játszottak, ebből kétszer sikerült győzniük.

Bálint Csaba, edző, Női csapat:Mindenképpen büszke vagyok a lányokra, hiszen egy olyan bajnokságban szerepelnek, ahol messze ők a legfiatalabbak. Kívánom nekik, hogy a kevés siker ellenére ugyanilyen lelkesen folytassák a munkát, hiszen előbb-utóbb meglesz a gyümölcse!”

Bozsik programban szereplő korosztályaink változó eredményekkel, de folyamatosan növekvő létszámmal szerepeltek a tornákon és fesztiválokon. Az őszi szezont utánpótlásedzőink a következőképpen értékelik:

Csáki Norbert, edző, U13: A sport alapvető célja az egészségmegőrzés, a mozgáskészség fejlesztése, de egyben személyiségfejlesztés is. Fontos, hogy a gyerekek átéljék, megtapasztalják, és később kezelni tudják a siker és a kudarc, valamint a győzelem és vereség fogalmát. Számomra ez volt a cél, és ez is marad. Mindemellett a játék szeretete barátságokat is adhat, és az együtt játszás élménye lelkesedéssel, örömmel töltheti el a gyerekeket. Vannak tehetségesebb és kevésbé tehetséges gyerekek, de a fociban mindenki megtalálja a helyét. Bízom benne, hogy a téli időszak is hasonló, vagy ennél jobb eredményekkel fog zárulni.”

Gilan Károly, edző, U11: „Ebben a korosztályban 25 fővel zajlanak az edzések 2 csoportban. Az őszi Bozsik Tornákon folyamatosan 2 csapatot szerepeltettünk. Szakmai célunk a fiatal labdarúgóink egyéni fejlesztése, emellett a csapatjátékban a magasabb labdabirtoklásra való törekvés, és az edzésen gyakorolt játékelemek alkalmazása. Úgy gondolom, idén sikerült mindenben előrelépni. A téli időszakban teremben készülünk tovább. Szeretnénk minél több tornán részt venni!”

Halgas István, edző, U9: „Jelenleg közel 30 játékossal dolgozunk két csoportban. Szeretném, ha minél több sikert érnénk el, és bízom benne, hogy lesz a gyerekek közt néhány játékos, akire felfigyel majd magasabban jegyzett klub. A Bozsik fesztiválokon egyre inkább látom a pozitív fejlődést, a tendencia megtartásához továbbra is rengeteg munka szükséges. Mindent megteszünk, hogy sikeres lurkókat neveljünk, és arra szeretném kérni a szülőket is, ha tehetik, mindenben támogassák a gyerekeiket, hogy minél több alkalmuk nyíljon sportolni.”

Kerepeszki Zoltán, edző, U7: „Az U7-es korosztály augusztusban 6 gyermekkel indult, jelenlegi létszáma 16 fő. Célunk a testmozgás, a játék, a foci megszerettetése. A gyerekeket tudásuknak megfelelően fejlesztjük, és készítjük fel őket arra, hogy az U9-es korosztályban már komolyabb futballspecifikus gyakorlatokat is el tudjanak végezni.”

Végezetül köszönjük minden kedves szurkolónknak és támogatónknak, hogy egész évben mindenben mellettünk álltak! Minden sportbarátunknak Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Esztendőt kívánunk! A pihenő után találkozunk a felkészülési mérkőzéseken és a tavaszi rajtnál!

A Pilisi LK Vezetősége

EGYÜTTMŰKÖDÉSI SZERZŐDÉS
EGYÜTTMŰKÖDÉSI SZERZŐDÉS
Megye I.
Támogatóink:
Clean Center Kft.
Fehér Duna Plusz Kft.
Good Change Kft.
LRG Kft.
Market Építő Zrt.
Mirelite Mirsa Zrt.
MOL Zrt.
Molnár Biztonsági Kft.


NKM Zrt.
Pátria Takarékszövetkezet
Pilisi Sütő Kft.
Pilisi Városüzemeltető Zrt.
Platán Színker Kft.
Raiffeisen Bank Zrt.
Sport Söröző
Unyi Tüzép
Zúber és Zúber Kft.
Zs-Petrol Kft.
Szurkolói tagságunk