A Pilisi Labdarúgó Klub hivatalos honlapja
Get Adobe Flash player

Üdvözöljuk a Pilisi Labdarúgó Klub honlapján!

A Klub legfontosabb eseményei első kézből!

2024. április
h K s c p s v
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
Főtámogatóink:
Főtámogatóink:
AEO Global Kft.
AEO Global Kft.
Airport Zrt. Vecsés
Airport Zrt. Vecsés
Backaldrin Hungária Kft.
Backaldrin Hungária Kft.
BDI HUNGARY KFT.
BDI HUNGARY KFT.
DELMAR Morgan Kft.
DELMAR Morgan Kft.
DOFE Kft.
DOFE Kft.
Fotó Princz
Fotó Princz
Földfém Kft.
Földfém Kft.
KIA Zakar
KIA Zakar
JAS Kft.
JAS Kft.
Jenci-féle húsboltok
Jenci-féle húsboltok
LA FIESTA Kft.
LA FIESTA Kft.
MMBF Földgáztároló Zrt.
MMBF Földgáztároló Zrt.
Nádasdi Kft.
Nádasdi Kft.
NNR+DACHSER Kft.
NNR+DACHSER Kft.
OIA GLOBAL Kft.
OIA GLOBAL Kft.
Pilisi Dolina Szövetkezet
Pilisi Dolina Szövetkezet
Vasanfer Kft.
Vasanfer Kft.
ZS+P Autócentrum Kft.
ZS+P Autócentrum Kft.

A Pilis II. edzőjét, Singljár Krisztiánt is megkértük, hogy értékelje a csapat munkáját. A válaszait ezúton is köszönjük neki!

 

 

Mikor belekezdtetek a munkába, középcsapatnak jósoltad az újonnan alakult Pilis II-t. Hogyan értékelnéd az előző szezon munkáját? Minek köszönhető, hogy a 2. helyen sikerült zárni a fordulót?

„Amikor elkezdődött a bajnokság a számunkra ismeretlen csapatok ellen, nem voltunk tisztában az erőviszonyokkal, ezért gondoltam azt, hogy azzal mindenki elégedett lesz, ha újonc csapatként a középmezőnyben fogunk tanyázni. Persze azért én bíztam abban, hogy ez lehet szebb is, és talán a dobogóért is harcba szállhatunk, de ezt nem hangoztattam, nem szerettem volna plusz terhet a játékosok vállára. Aztán ahogy sorra jöttek a meccsek, és egyre jobban összecsiszolódtunk, egyre nagyobb lett az étvágyunk, ami megmutatkozott az eredményekben. A csapat egyre érettebb lett, amellett, hogy igazi baráti társasággá alakult, ahol attól függetlenül, hogy ki mennyit játszik mindenki tud küzdeni a másikért. Ez volt szerintem az eddig sikereink titka, és csak remélni tudom, hogy ez a jövőben is így lesz.”

A Pilis II. alakulásakor igen vegyesnek, színesnek mutattad be a csapat játékosállományát. Ez mennyire tisztult le fél év elteltével? Vannak új igazolások is?

„A játékosállomány tekintetében a véleményem nem változott, hisz van a csapatban 40 éves öreg róka és 19 éves ifjonc is, akik egytől egyig meghatározó játékosok. Az elmúlt félévben kialakult egy állandó 20-22 fős keretünk, amellett, hogy több olyan személy is volt, akik nem kaptak lehetőséget és lemorzsolódtak vagy feladták az újrakezdés lehetőségét. A téli szünetben megítélésem szerint sikerült erősödnünk, még akkor is, ha a csapat egyik alapembere Föcke Tomi felkerült az I. csapat keretébe, ahol sok sikert kívánunk neki. A kapusposzton újra edzésbe állt Szemők-Ócsai Csaba, a középpályára, támadósorba pedig érkezett Mezei Dávid. Ezen két játékos érkezésén kívül a pálya szélén is erősödtünk, mivel Krizsán „Rizsa” László is visszaigazolt hozzánk és nem csak mint játékos, hanem mint az én segítőm is jelen van a csapat életében.”

Kialakult már a játékosok posztja? Véget ért a kísérletezgetés?

„Úgy gondolom, hogy sikerült megtalálni minden játékosnak azt a posztot, ahol a legjobban tud teljesíteni. Azonban az sem jelent gondot, ha valakinek másik poszton kell játszani a megszokott helyett, ebből nincs probléma, mert aki esetleg más poszton játszott ott is kihozta magából a lehető legtöbbet. Több olyan meccs is ezt bizonyította, főleg a támadó sorunkban, mert nem egyszer középpályás játékosnak kellett kimondottan éket játszani, és az ő góljaikkal, remek játékukkal nyertünk mérkőzéseket.”    

Már a második felkészülési szezonon vagytok túl. Hogyan sikerült a téli felkészülés? Miben változtattál az előzőhöz képest?

„A téli felkészülést nem így terveztem, a bajnokság korai kezdése miatt kevesebb időnk volt, de elégedett vagyok az elvégzett munkával és a játékosok hozzáállásával. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy sajnos munkahelyi és egyéb elfoglaltságok miatt kevesebb edzésen és meccsen tudtam jelen lenni, mint terveztem, de ezért is örülök Rizsa visszatérésének, mert ő Lengyel Árpival karöltve mindig kisegített. Összesen 6 edzőmeccset játszottunk kiváló körülmények között, amik remekül szolgálták a felkészülést. Sajnos viszont a felkészülés utolsó negyedében elért minket egy sérülés hullám és sorra dőltek ki a játékosok ki hosszabb, ki rövidebb időre, bízok benne, hogy mindenki hamarosan felépül és a csapat rendelkezésére tud lenni.” 

Az őszi bajnoki rajt előtt óriási nyomás lehetett a csapaton, hiszen bizonyítanotok kellett a csapat megalakulásának érdemességét. Most ez a nyomás átalakult, hiszen reális esély van a bajnokság megnyerésére. Hogyan viseli a csapat ezt az újabb terhet?

„Úgy gondolom, hogy ősszel nem nyomás volt a csapaton, hanem fokozott figyelem kísért minket mit új csapatot, és lehet, hogy ez is kellett a jó szerepléshez, lehet, hogy ez még jobban ösztönözte a játékosokat. Érzésem szerint most kell megmutatnunk, hogy igenis egységes és mentálisan erős csapat vagyunk, mert most már valóban lesz rajtunk egy kis nyomás a sikeres őszi szereplésünk után. Ez a nyomás nem abból fog adódni, hogy nekünk bajnokságot kell nyernünk, hanem abból, hogy minden csapat majd kettőzött erővel fog ellenünk küzdeni, nehezebb lesz megnyerni a mérkőzéseket. A csapatra nem szeretnék terhet rakni és erre kérem szurkolóinkat is, mert még egyszer hangsúlyoznám nekünk nem kell bajnokságot nyerni, ha minden meccsen kihozzuk magunkból a maximumot és úgy végzünk a dobogón vagy annak környékén, hogy az erre volt elég, annak is örülni fogunk, de ha az arra is elég lesz, hogy a bajnokság végén alattunk húzzák meg a vonalat, akkor nagyon boldogok leszünk.”         
 
„Végezetül mindenkinek szeretnék Pilisi Gólokban és Sikerekben Gazdag Tavaszt Kívánni ! CSAK A PILIS, CSAK A PILIS !”
EGYÜTTMŰKÖDÉSI SZERZŐDÉS
EGYÜTTMŰKÖDÉSI SZERZŐDÉS
Megye I.
Támogatóink:
Clean Center Kft.
Fehér Duna Plusz Kft.
Good Change Kft.
LRG Kft.
Market Építő Zrt.
Mirelite Mirsa Zrt.
MOL Zrt.


Molnár Biztonsági Kft.


NKM Zrt.
Pátria Takarékszövetkezet
Pilisi Sütő Kft.
Pilisi Városüzemeltető Zrt.
Platán Színker Kft.
Raiffeisen Bank Zrt.
Sport Söröző
Unyi Tüzép
Zúber és Zúber Kft.
Zs-Petrol Kft.
Szurkolói tagságunk