A Pilisi Labdarúgó Klub hivatalos honlapja
Get Adobe Flash player

Üdvözöljuk a Pilisi Labdarúgó Klub honlapján!

A Klub legfontosabb eseményei első kézből!

2024. február
h K s c p s v
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829  
Főtámogatóink:
Főtámogatóink:
AEO Global Kft.
AEO Global Kft.
Airport Zrt. Vecsés
Airport Zrt. Vecsés
Backaldrin Hungária Kft.
Backaldrin Hungária Kft.
BDI HUNGARY KFT.
BDI HUNGARY KFT.
DELMAR Morgan Kft.
DELMAR Morgan Kft.
DOFE Kft.
DOFE Kft.
Fotó Princz
Fotó Princz
Földfém Kft.
Földfém Kft.
KIA Zakar
KIA Zakar
JAS Kft.
JAS Kft.
Jenci-féle húsboltok
Jenci-féle húsboltok
LA FIESTA Kft.
LA FIESTA Kft.
MMBF Földgáztároló Zrt.
MMBF Földgáztároló Zrt.
Nádasdi Kft.
Nádasdi Kft.
NNR+DACHSER Kft.
NNR+DACHSER Kft.
OIA GLOBAL Kft.
OIA GLOBAL Kft.
Pilisi Dolina Szövetkezet
Pilisi Dolina Szövetkezet
Vasanfer Kft.
Vasanfer Kft.
ZS+P Autócentrum Kft.
ZS+P Autócentrum Kft.

27. forduló: 2015. május 16.

Tápióság KSK – Pilisi LK II. 

1:2 (0:1)

Pilisi LK II.: Gregus F., – Mladoniczki I., Kovács G., Horváth R., Földvárszki T., – Gaál D., Szluka J., Kotyinszki Gy., Mátrai B., – Csipesz J., Kacsics B.

Csere: Krizsán L. 55′ (Földvárszki T. helyett); Kotyinszki G. 69′ (Mátrai B. helyett); Lengyel Á. 87′ (Csipesz J. helyett); Kovács K. 88′ (Kacsics B. helyett); Szemők-Ócsai Cs.; Gajdos Zs.; Zsemberovszki N.

Gól: Kotyinszki Gy. 18′; Szluka J. 58′

Sárga: Gaál D. 35′; Kacsics B. 81′

Singljár Krisztián, edző: „Rangadóhoz méltó, izgalmas és feszült mérkőzést játszottunk, hisz mind a két csapat tisztában volt a mérkőzés súlyával. A helyzetek és talán a játék képe alapján is mondhatom, hogy megérdemelt győzelmet arattunk. A mérkőzést mi kezdtük jobban, ennek eredménye volt, hogy korán sikerült vezetést szereznünk, egy jogos büntető – ez volt a bajnokságban az első büntető, amit nekünk megítéltek! – után. Ha egy kicsit jobban odafigyelünk, és koncentrálunk, akkor a gól után már az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, hisz több lehetőséget, köztük két ziccert is elhibáztunk. A hazaiak ellenben csupán egy-két távoli, gyengécske lövéssel próbálkoztak ekkor. A második félidőre a hazaiak már más felfogásban érkeztek, elkezdtek mindent egy lapra feltéve rohamozni, ennek pedig az lett az eredménye, hogy a spori segítségével hamar sikerült is egyenlíteniük egy vitatható büntetőből. A csapat tartását és erejét mutatja viszont, hogy ekkor nem esett kétségbe senki – pedig a védelmet egy sérülés miatt át kellett szervezni – és az egyenlítő gól után, hamar visszavettük a vezetést egy kiválóan elvégzett és jól eltalált szabadrúgásból. Ezt követően pedig a hazaiakat már a kapusuk tartotta meccsben több nagy védésével, illetve segítette őket a kettes számú asszisztens is, aki több akciónkat tévesen állította meg les címén. A vége ennek ellenére izgalmas volt, mert a hazaiak folyamatosan a kapunk elé ívelgették a labdát, hátha egy lecsorgóból egyenlíteni tudnak, de a védelmünk jól állta a sarat, és mindig volt valaki, aki tisztázni tudott. Ezzel a győzelemmel egy lépéssel közelebb kerültünk az álmainkhoz, de hogy az álomból valóság legyen, még két kicsi, de annál nehezebb lépést kell megtennünk, ugyanilyen alázattal, fegyelemmel és küzdelemmel, mint ahogy azt az elmúlt két rangadón tettük. Köszönjük a minket elkísérő szurkolóknak, hogy hazai pályát teremtettek nekünk, nagyban hozzájárultak ezzel a csapat győzelméhez, számítunk rájuk a hátralévő mérkőzéseinken is!”      

EGYÜTTMŰKÖDÉSI SZERZŐDÉS
EGYÜTTMŰKÖDÉSI SZERZŐDÉS
Megye I.
Támogatóink:
Clean Center Kft.
Fehér Duna Plusz Kft.
Good Change Kft.
LRG Kft.
Market Építő Zrt.
Mirelite Mirsa Zrt.
MOL Zrt.


Molnár Biztonsági Kft.


NKM Zrt.
Pátria Takarékszövetkezet
Pilisi Sütő Kft.
Pilisi Városüzemeltető Zrt.
Platán Színker Kft.
Raiffeisen Bank Zrt.
Sport Söröző
Unyi Tüzép
Zúber és Zúber Kft.
Zs-Petrol Kft.
Szurkolói tagságunk