A Pilisi Labdarúgó Klub hivatalos honlapja
Get Adobe Flash player

Üdvözöljuk a Pilisi Labdarúgó Klub honlapján!

A Klub legfontosabb eseményei első kézből!

Tábor Pilisen és Nemzetközi torna Németországban!

Az elmúlt hetekben gazdag programokban volt része gyermek labdarúgóinknak: június 17-től június 21-ig napközis tábort tartottunk az U7-U9-U11-es korosztályoknak, június 27-től június 30-ig pedig a 14. Fehmarn Cup-on szerepelt az U11 és az U13-as csapatunk.

A hazai sporttáborban a mindennapos fociedzések mellett, volt atlétikai verseny, mini BL bajnokság, Dolina túra , karate edzés és strandolás is.

A német tornán pedig egy örök élménnyel gazdagodhattak a gyerekek, mindkét korosztály 4-4 mérkőzést játszott német ellenfelekkel, a szabadidőnkben pedig strandoltunk az Északi-tengerben, meglátogattuk a kompkikötőt és táncos bulit csaptunk a belvárosban.

Az U11 a 12.helyen zárt 1 győzelem, 1 döntetlen, 2 vereséggel. A csapat tagjai (gólok): Árvai Zsombi (kapus), Baár Dani, Baumann Zoli, Balla Nimród, Balatoni Máté, Bíró Marci (1 gól), Eipl Erik, Hatvani Bence, Ihász Bence (1 gól), Kerepeszki Barni (3 gól), Király Atti, Léh Roli (1 gól), Portik Martin (1 gól), Szebelédi Milán (1 gól), Szeder Kevin (kapus), Tuskán Robi, Uri Rajmi.
Az U13 a 13.helyen zárt 1 győzelem, 3 vereséggel. A csapat tagjai (gólok): Aranyos Miki (1 gól), Dósa Bence, Gál Zsombi, Halász Berti, Kása Krisztián, Laczkó Attila, Magyar Énok (kapus), Malik Gergő, Menich Krisztián (1 gól), Opra-Bódi Zsombi, Szeder Márk (1 gól), Szilágyi Atti, Szlovák Áron (2 gól).

Nagyon büszkék vagyunk gyermekeinkre mert minden tőlük telhetőt megtettek a meccsek alatt, az erős hazai mezőnyben ez a teljesítmény is szép eredmény tőlük.

Mindenki jól érezte magát, sok élménnyel gazdagodott ezen a két eseményen. Fogadjátok szeretettel képes beszámolónkat, a nyári szünetre pedig mindenkinek jó pihenést és kikapcsolódást kívánunk!

Kerepeszki Zoltán, Bozsik korosztályok koordinátora.

EGYÜTTMŰKÖDÉSI SZERZŐDÉS
EGYÜTTMŰKÖDÉSI SZERZŐDÉS
2. forduló tabella M.I.
2. forduló tabella M.III.
Támogatóink:
Fehér Duna Plusz Kft.
Félix Falatozó
Jenci-féle húsboltok
Pilisi Sütő Kft.
Pilisi Városüzemeltető Kft.
Platán Festékáruház
Sport Söröző
Unyi Tüzép
Zúber és Zúber Kft.
Zs-Petrol Kft.
Szurkolói tagságunk